LÖNNBERGS FASTIGHETSMÄKLARE | BALDERSGATAN 12 | 114 27 STOCKHOLM | TEL 08 107213 | INFO@LONNBERGS.SE

Om Lönnbergs Fastighetsmäkleri

Lönnbergs Fastighetsmäkleri har förmedlat fastigheter och bostadsrätter med 30 - års erfarenhet inom branschen. Lönnbergs är det lilla företaget med den stora erfarenheten, ett format som enligt oss är det bästa för såväl köpare som säljare

" Lönnbergs vet att varje hem är unikt och att ingen kund är den andra lik, hos Lönnbergs är du aldrig bara en i mängden. "


Vi som jobbar här:

Håkan Lönnberg

Registrerad Fastighetsmäklare och jur kand. Har varit verksam i branschen sedan 1980. Utför utöver fastighetsmäkleri även fastighetsvärderingar, bostadsrättsvärderingar, och familjejuridiska uppdrag såsom bouppteckningar mm.

Mob: 0708 - 10 72 13
E-post:
info@lonnbergs.se

Ann-Marie Lönnberg

Utbildad företagsekonom och beteendevetare. Har varit verksam som ekonomichef inom den kommunala sektorn i 15 år. Arbetar främst med ekonomi och skattetekniska frågor, men även engagerad i konsultuppdrag som ledare, coach, ekonomisk rådgivare, och administratör.

Mob: 0705 - 68 55 93
E-post:
ann-marie@lonnbergs.se

Richard.L
Civilingenjör i Bygg- och Fastighetsekonomi. Verksam inom företaget som grafisk designer i form av illustratör, fotograf och webbdesigner. Ansvarar även för IT.